|
www.GPS-Srbija.com forum GPS navigacioni urejdaji, oprema, programi, saveti i sve ono sto mislite da ima veze sa GPS-om : FORUM :
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
ppecaxxx 10 satelita
Pridružio: 05 Jun 2009 Poruke: 543 Lokacija: Beograd, Srbija
|
Poslao: Pet Jul 10, 2009 8:52 pm Naslov: Kolo, kolo, naokolo :) |
|
|
Nekad me GPS bas nasmeje...
Danas krenem po zadatoj ruti ali namerno skrenem da jos nesto obavim i zacuje se Nevena:
"Okrenite se gde je to moguce i vratite se nazad. Potom okrenite se gde je to moguce i vratite se nazad" )))))))))))))
Mrzelo me da je poslusam pa da vidim dokle ce tako da me okrece  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
nele 5 satelita
Pridružio: 14 Jun 2007 Poruke: 115 Lokacija: beograd
|
Poslao: Uto Jul 14, 2009 10:42 am Naslov: |
|
|
Mozda to i nije tako blesavo kao sto izgleda.
Naime ako si skrenuo levo na raskrsnici, moguce da je posle prvog polukruznog zabranjeno skrenuti levo u ulicu kojom si isao pa treba da prodjes raskrsnicu i opet se polukruzno okrenes i skrenes desno da bi nastavio starom rutom.
Pozdrav,
nele |
|
Nazad na vrh |
|
 |
ppecaxxx 10 satelita
|
Poslao: Čet Jul 23, 2009 10:33 pm Naslov: |
|
|
Ma ne, to je bilo u ulici kojom stalno idem, nista specijalno, ravna ulica, Vojislava Ilica i usao sam iz Zicke u nju, po ruti je trebalo da skrenem u Grcica Milenka ka Juznom Bulevaru ali ja reko ajde prvo nesto da obavim na Konjarniku...
I onda krene da me vrti "vrati se pa se vrati"  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
ppecaxxx 10 satelita
|
Poslao: Pet Mar 05, 2010 12:32 am Naslov: |
|
|
Evo opet se veceras sit ismejah sa navodjenjem... iGO 8.3, v8.3.4.117940, poslednja karta Srbije.
Isao sam od Krsta do starog Merkatora, i kada sam dosao do pred kruzni tok kod Opstine NBGD, gospodjica kaze "prodjite kroz kruzni tok i izadjite na cetvrtom skretanju". Pogledam u ekran zacudjeno, otkud sad cetvrto skretanje.... A ono nacrtano da treba da napravim ceo krug i da, kao sto je i normalno, nastavim pravo ka starom Merkatoru. A jos je zadata bila opcija najkraceg puta za rutiranje.
Cutni su putevi zemaljski  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
nikcevicv 6 satelita

Pridružio: 22 Jun 2008 Poruke: 151 Lokacija: Beograd
|
Poslao: Pet Mar 05, 2010 11:41 am Naslov: |
|
|
ppecaxxx :: | Ma ne, to je bilo u ulici kojom stalno idem, nista specijalno, ravna ulica, Vojislava Ilica i usao sam iz Zicke u nju, po ruti je trebalo da skrenem u Grcica Milenka ka Juznom Bulevaru ali ja reko ajde prvo nesto da obavim na Konjarniku...
I onda krene da me vrti "vrati se pa se vrati"  |
Ti u stvari voliš da te Nevena zove da se vratiš, zato nisi ni isključio "U-turns". |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|