GPS Centar
GPS Centar
GPS Centar
www.GPS-Srbija.com forum forum www.GPS-Srbija.com forum
GPS navigacioni urejdaji, oprema, programi, saveti i sve ono sto mislite da ima veze sa GPS-om : FORUM :

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

iGO problem sa pokretanjem, missing or incomplete folder

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.GPS-Srbija.com forum forum -> GPS Software
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
cropape
GPS pocetnik

Pridružio: 31 Okt 2016

PorukaPoslao: Uto Mar 31, 2020 2:28 pm    Naslov: iGO problem sa pokretanjem, missing or incomplete folder Odgovoriti sa citatom

Do sada nisam nikada imao problem sa instalacijama ili reinstalacijama iGO navigacije na mobitelu „Galaxy A300“, do danas kad mi je brat dao svoj „Samsung Galaxy S6-edge“
Na compu imam iGO folder sa slijedećim sadržajem:
-content
-license
-save
-branding.zip
-data.zip
-iGO Primo 9.6.7.281004_thin_1.0_JB_sound_fix_IMEI_sys_not_ch anged.apk (not scan IMEI).apk
-README!!!.txt
-sys.txt

Na mobitelu direktno na sd kartici sam kreirao folder naziva iGO i u njega smjestio sve gore navedene fajlove
Pokrenuo sam instalaciju koja je uspješno završila i kad pokrenem iGO dolazi poruka: „missing or incomplete folder: No entries“
Zna li ko u čemu je problem
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.GPS-Srbija.com forum forum -> GPS Software Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu