GPS Centar
GPS Centar
GPS Centar
www.GPS-Srbija.com forum forum www.GPS-Srbija.com forum
GPS navigacioni urejdaji, oprema, programi, saveti i sve ono sto mislite da ima veze sa GPS-om : FORUM :

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Garmin DriveSmart 61 EU LMT-S i SCG Route

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.GPS-Srbija.com forum forum -> Garmin mape
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
stola
GPS pocetnik

Pridružio: 05 Feb 2008

PorukaPoslao: Pon Maj 14, 2018 8:39 pm    Naslov: Garmin DriveSmart 61 EU LMT-S i SCG Route Odgovoriti sa citatom

Imam problem sa instalacijom SCG Route na moj novi Garmin DriveSmart 61 uređaj. Nedavno sam kupio ovaj uređaj na kojem je došla Lifetime mapa Evrope. Pošto sam ranije imao Garmin Nüvi 1450 na njemu sam bez problema instalirao mapu City Navigator Europe NTU 2018.30, AdriaROUTE 4.50 NT i SCG Route 2.80 NT, ali sad mi je nastao problem. Prvo MapSource ne prepoznaje novi Garmin, kao da ga nisam priključio, tako da za instalaciju mapa moram koristiti MapInstal. Uspio sam nekako instalirati AdriaRoute, napraviti UNL fajl i to radi, ali šta god da uradim sa SCG Route uređaj javi da je mapa oštečena i da pokrenem Garmin Expres. Za pravljenje UNL fajla za SCG Route koristim FID 929.
Gdje mogu naći FID za TMC u zemljama regiona (Slovenija, Srbija, Hrvatska, BiH, Crna Gora, Austrija i Italija)?
Ima li neki prijedlog.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
dragica1
5 satelita

Pridružio: 28 Feb 2010

PorukaPoslao: Uto Maj 15, 2018 8:44 am    Naslov: ne treba tri to Odgovoriti sa citatom

Instaliraj citi navigator jer on je najnovija mapa što ima a adriarouta i srbija to su stare mape i više se ne rade niti nadograđuju jer garmin je kupio navigosistem i pričao sam sa njima i nema više nadogradnja samo citi navigator a kako je krenulo izgleda i to više neće dati jer to su amerikanci čudne biljke tako su radi konkurencije kupili prije par godina Navigon koji je po meni vrhunska navigacija i sada ga gase sa 15. 05 jer im je smetrao i tako su ga uništili.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.GPS-Srbija.com forum forum -> Garmin mape Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu