GPS Centar
GPS Centar
GPS Centar
www.GPS-Srbija.com forum forum www.GPS-Srbija.com forum
GPS navigacioni urejdaji, oprema, programi, saveti i sve ono sto mislite da ima veze sa GPS-om : FORUM :

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Tomtom

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.GPS-Srbija.com forum forum -> TomTom GO, ONE, RIDER
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Mihajlo89KGB
GPS pocetnik

Pridružio: 17 Okt 2016

PorukaPoslao: Pon Okt 17, 2016 12:18 pm    Naslov: Tomtom Odgovoriti sa citatom

Model navigacije je Tomtom One 3RD Edition 512mb (4N01.000) N14644
To je sve sto pise na njoj.
Prikacio sam je na komp i sta li sam uradio obrisao sam,odnosno formatirao njenu kompletnu memoriju.I sada vise nije u funkciji.Da li neko ima neko resenje kako da joj sve to vratim ? Trenutno mi ne ide ni formatiranje njene memorije jer trazi da je Read Only ,ali u propertisu nema tog dela za za particije odnosno nije isto kao za foldere.Moze li neka pomoc ? Inace imam njen ceo sadrzaj kopiran u folder na kompjuteru.Ja bi to sve sada da vratim,ali pitanje da li ce raditi :/
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
rikee
12 satelita

Pridružio: 26 Maj 2009

PorukaPoslao: Uto Okt 18, 2016 8:40 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

instaliraj tomtom home 2 i onda probaj da odradis restore tog software-a... mape mozes naknadno da skines, ali ces morati da skines odgovarajuce... to ce vidis kad krenes da kupis mape za tvoj uredjaj koja je verzija najnovija... ne znam kako si uspeo da zeznes da bude read only memorija
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.GPS-Srbija.com forum forum -> TomTom GO, ONE, RIDER Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu