|
www.GPS-Srbija.com forum GPS navigacioni urejdaji, oprema, programi, saveti i sve ono sto mislite da ima veze sa GPS-om : FORUM :
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
Mihajlo89KGB GPS pocetnik
Pridružio: 17 Okt 2016 Poruke: 1 Lokacija: Sombor
|
Poslao: Pon Okt 17, 2016 12:18 pm Naslov: Tomtom |
|
|
Model navigacije je Tomtom One 3RD Edition 512mb (4N01.000) N14644
To je sve sto pise na njoj.
Prikacio sam je na komp i sta li sam uradio obrisao sam,odnosno formatirao njenu kompletnu memoriju.I sada vise nije u funkciji.Da li neko ima neko resenje kako da joj sve to vratim ? Trenutno mi ne ide ni formatiranje njene memorije jer trazi da je Read Only ,ali u propertisu nema tog dela za za particije odnosno nije isto kao za foldere.Moze li neka pomoc ? Inace imam njen ceo sadrzaj kopiran u folder na kompjuteru.Ja bi to sve sada da vratim,ali pitanje da li ce raditi :/ |
|
Nazad na vrh |
|
 |
rikee 12 satelita

Pridružio: 26 Maj 2009 Poruke: 757 Lokacija: Subotica, Srbija
|
Poslao: Uto Okt 18, 2016 8:40 pm Naslov: |
|
|
instaliraj tomtom home 2 i onda probaj da odradis restore tog software-a... mape mozes naknadno da skines, ali ces morati da skines odgovarajuce... to ce vidis kad krenes da kupis mape za tvoj uredjaj koja je verzija najnovija... ne znam kako si uspeo da zeznes da bude read only memorija |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|