|
www.GPS-Srbija.com forum GPS navigacioni urejdaji, oprema, programi, saveti i sve ono sto mislite da ima veze sa GPS-om : FORUM :
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
djordje 26 3 satelita
Pridružio: 19 Apr 2011 Poruke: 27 Lokacija: Konjarnik
|
Poslao: Pon Maj 13, 2013 9:16 am Naslov: Help , iphone 5 kako igo ubaciti |
|
|
Pozdrav svima, naime imam jedan problem ,koristio sam iphone 4s i u njemu imao aplikaciju Igo primo world i unutra sam ubacio mape i sve ostalo i radila je odlicno ,sada sam prodao taj tel ali sam aplikaciju skinuo na lap top , nakon kupovine iphone 5 koji je sim free i ima ios 6.1.4 sve ostale aplikacije sam prebacio na njega i rade ali igo nece da se prebaci izbacuje gresku Sad , pa ako mi mozete reci ili dati neki link gde da skinem samo aplikaciju Igo primo bezplatno pa cu u nju ubaciti mape i sve ostalo ?
Hvala unapred |
|
Nazad na vrh |
|
 |
MarKaba 11 satelita

Pridružio: 23 Maj 2010 Poruke: 697 Lokacija: Južna periferija BGD - 320km od centra - opština Kosovska Mitrovica
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
djordje 26 3 satelita
|
Poslao: Pon Maj 13, 2013 3:54 pm Naslov: |
|
|
pokusavan ali slabo mi nesto ide i ja sam googlovao ali ne uspevam pa sam mislio mozda neko zna siguricu gde da preuzmem samo aplikaciju a posle cu nekako ubacivati u nju sta treba |
|
Nazad na vrh |
|
 |
rikee 12 satelita

Pridružio: 26 Maj 2009 Poruke: 757 Lokacija: Subotica, Srbija
|
Poslao: Pon Maj 13, 2013 7:45 pm Naslov: |
|
|
ako ti je telefon jailbrekovan trazi na torrentima primo 2.4.6 da bi ti bio u full screen, ako je cist onda samo regularna verzija sa appstore |
|
Nazad na vrh |
|
 |
djordje 26 3 satelita
|
Poslao: Pon Maj 13, 2013 10:53 pm Naslov: |
|
|
Nije jailbrekovan ,znaci moram da platim i to je to nema drugih varijanti ukoliko ga ne jilbrekujem ? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
rikee 12 satelita

Pridružio: 26 Maj 2009 Poruke: 757 Lokacija: Subotica, Srbija
|
Poslao: Uto Maj 14, 2013 10:11 am Naslov: |
|
|
ne |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|