|
www.GPS-Srbija.com forum GPS navigacioni urejdaji, oprema, programi, saveti i sve ono sto mislite da ima veze sa GPS-om : FORUM :
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
Human_Torch GPS pocetnik
Pridružio: 11 Feb 2012 Poruke: 1 Lokacija: kg
|
Poslao: Sub Feb 11, 2012 3:40 pm Naslov: Mape |
|
|
Imam Iphone 4s instalirao sam Igo World 2.3 ali imam samo 4 zemlje jel moze neko da mi kaze kako da ubacim nove mape i gde da ih skinem |
|
Nazad na vrh |
|
 |
krtza GPS pocetnik
Pridružio: 12 Jun 2010 Poruke: 1 Lokacija: Novi Sad
|
Poslao: Sre Feb 29, 2012 6:15 pm Naslov: |
|
|
Isti problem! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
rikee 12 satelita

Pridružio: 26 Maj 2009 Poruke: 757 Lokacija: Subotica, Srbija
|
Poslao: Čet Mar 01, 2012 11:09 pm Naslov: |
|
|
mape moras da googlas... za ubacivanje nadji ifunbox za PC, i u aplikacijama ces imati i primo.... tu nadjes content folder i u map folder koji si izguglao |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dulle021 GPS pocetnik
Pridružio: 31 Mar 2011 Poruke: 3 Lokacija: Novi Sad
|
Poslao: Uto Jun 12, 2012 2:46 pm Naslov: |
|
|
Postovanje, da ne nacinjem novu temu. Takodje sam skino iGO World 2.3, i u njemu su mape koje mi u sustini ne trebaju. Uspeo sam da pristupim continent folderu i nadjem gde se nalaze mape i sve ostalo.
E sad me zanima ako bi mogao da mi pomogne neko odakle bi mogao da nadjem najnovije mape i ubacim samo one koje mi trebaju (Srbija, Makedonija, Crna Gora, Grcka, Bosna), i kako da nadjem sto vise POI tacaka i takodje ih ubacim u aplikaciju.
I kada ih nadjem da li samo ugasim aplikaciju, ubacim sav sadrzaj u content folder i restartujem telefon i to bi trebalo da je to, nece mi poremetiti aplikaciju te nove mape? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
rikee 12 satelita

Pridružio: 26 Maj 2009 Poruke: 757 Lokacija: Subotica, Srbija
|
Poslao: Uto Jun 12, 2012 8:33 pm Naslov: |
|
|
samo ugasi aplikaciju izmeni mape i to je to...
piraterija na ovom forumu zabranjena... procunjaj po torrentima i trazi igo navteq q4 2011 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dulle021 GPS pocetnik
Pridružio: 31 Mar 2011 Poruke: 3 Lokacija: Novi Sad
|
Poslao: Sre Jun 13, 2012 5:22 pm Naslov: |
|
|
Da, uspeo sam tako. Hvala na savetu rikee, uspeo sam nekako da nadjem pakovanje mapa (bas te sto sam nabrojao), tako da mi sad aplikacija sa svim ovim mapama tezi oko 280mb sto je odlicno, i odlicno funkcionise.
Tj nije radilo dok nisam restartovao mob.
Hvala na pomoci! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
djordje 26 3 satelita
Pridružio: 19 Apr 2011 Poruke: 27 Lokacija: Konjarnik
|
Poslao: Pon Maj 13, 2013 9:27 am Naslov: |
|
|
Pozdrav Dule , moze mala pomoc imam iphone 5 pa me zanima gde si uspeo da skines aplikaciju Igo world za iphone ?
Hvala unapred |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|