|
www.GPS-Srbija.com forum GPS navigacioni urejdaji, oprema, programi, saveti i sve ono sto mislite da ima veze sa GPS-om : FORUM :
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
Danijel Moderator

Pridružio: 22 Feb 2007 Poruke: 1495 Lokacija: N_44.84080 E_20.39600
|
Poslao: Pon Apr 21, 2008 12:20 am Naslov: Srpski meni - prevod za iGO 8 |
|
|
Srpski prevod menija za iGO 8
Ceo zip fajl bez raspakivanja prebacite u direktorijum "lang" koji se nalazi u direktorijumu "content"
Srpski prevod za iGO 8 _________________ www.gps-srbija.com & www.gps-centar.com
GPS navigacija, uredjaji, oprema, saveti i sve ostalo sto je vezano za GPS |
|
Nazad na vrh |
|
 |
kutlas GPS pocetnik
Pridružio: 27 Jun 2011 Poruke: 6 Lokacija: srb
|
Poslao: Pon Avg 06, 2012 6:59 pm Naslov: |
|
|
koristim iGO 8.4.3.17 Mariupol v.3.3.4 : U samom igo programu postoji mala greska, primeticete je ako za jezik programa izaberete> srpski.
Ako za pronalazenje odredjene tacke na karti koristite: meni/pronadji/Coord.GPS (format of the coordinates je DD MM SS.S), dakle, unose se geog. koordinate. Prilikom unosa SEVERNO ili JUZNO na tasteru dole levo ima da se izabere N/S, misli se na north/south. Greska je u samom prevodu na srpski jer pritiskom na gore pomenuti taster (N/S) bira se izmedju J >jug i S >sto bi trebalo da bude SEVER, ali nije nego je JUG (S je skraceno od SOUTH). Sitna greska u prevodu je dovela da je ova opcija, ako koristite srpski jezik neupotrebljiva. Moze li neko da ispravi ovu gresku?
Ako se prog. koristi na eng. jeziku pronalazenje tacke na karti pomocu koordinata radi.
btw. probao sam prevod na srpski iz ove teme, ali neradi. Org. file se nalazi u direktorijum "lang", ali nije u zip. formatu, nego .gro (Lang_Serbian.gro). Posto imam manje od 10 post-ova ovde nemogu da okacim link na kom sam uploadovao .gro file, ako je neko zainteresovan da ispravi ovu gresku neka se javi pa cu mu poslati na mail. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|